13/11/11

Esther Vivas, cap de llista d'Anticapitalistes, imputada per l'ocupació de CatalunyaCaixa

Correu rebut de part d'Anticapitalistes:

Esther Vivas, cap de llista d'Anticapitalistes, imputada per l'ocupació de CatalunyaCaixa
La candidata ha estat cridada a declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Pl.Espanya diumenge 13 a la tarda
Concentració en solidaritat diumenge 13, 17:30H a Pl. Espanya (Barcelona) davant la comissaria

Els Mossos d'Esquadra han fet arribar avui una citació a Esther Vivas, cap de llista d'Anticapitalistes per Barcelona, per declarar a comissaria com a imputada de violació de domicili públic per l'ocupació de la seu de CatalunyaCaixa i del despatx del seu president el passat dimarts dia 8 de novembre. La declaració d'Esther Vivas tindrà lloc diumenge 13 a les 18:00h a la comissaria de Pl. Espanya.

Anticapitalistes considera molt greu que la cap de llista d'una candidatura que es presenta a les eleccions sigui imputada en plena campanya i cridada a declarar davant la policia er na acció reivindicativa política. Aquest és un episodi repressiu inacceptable que mostra, una vegada més, com es fa pagar el cost de la crisi als més dèbils mentres que els seus veritables culpables, com els directius bancaris, queden impunes i a més han estat rescatats amb els diners de tots i totes.

Més enllà de les trabes que el propi sistema electoral posa a les candidatures alternatives la imputació d'una cap de llista per una acció pacífica de denúncia dels rescats bancaris que s'han practicat, i que han servit perquè la banca s'embutxaqui els diners públics, és un pas més en la voluntat d'impedir que es puguin organitzar noves alternatives polítiques lligades a la gent del carrer.

Anticapitalistes convoca concentració diumenge 13 a les 17:30h davant de la comissaria de Pl. Espanya de Barcelona per a protestar davant aquesta situació completament inacceptable.

La repressió no aturarà la campanya anticapitalista i desobedient que Anticapitalistes està realitzant per a fer escoltar una veu alternativa a les eleccions generals al marge de les tradicionals.

Aquesta crisi no la pagarem!
Que la crisi la paguin els rics!

No hay comentarios: