21/7/12

"«El Govern no ha escollit entre el dolent i el pitjor, sinó obeir poders aliens»"


Juan TorresCatedràtic d’economia aplicada de la Universitat de Sevilla
"Proposa alternatives a la tisorada de Rajoy, desvetlla els rostres dels mercats i aboga per posar fre al terrorisme financer que estan practicant els capitals especulatius
Joan Palomés
Els defensors de les mesures d’ajustament que s’estan prenent diuen que els qui s’hi oposen no ofereixen alternatives. No és aquest un discurs que ja comença a ser una mica pesat?

Més que pesat, és fals. Una mentida més i una mostra de la seva incultura i entossudiment intel·lectual. Solament coneixen i llegeixen el que els confirma les seves idees.

Vostè, amb altres autors, un dels quals Vicenç Navarro, ha publicat el llibre Hay alternativas. Per a les recents mesures que ha pres el Govern de Mariano Rajoy, quines són les alternatives?Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar social en España, Vicenç Navarro, Alberto Garzón i jo desenvolupem amb detall la crítica del que es va fent i plantegem enfocaments i mesures alternatives. Fins i tot proporcionem 115 propostes concretes. És impossible resumir-les en unes quantes línies. En un altre llibre posterior, Lo que España necesita. Una réplica con propuestas alternativas a la política de recortes del PP, ens centrem en la crítica al que ha fet el PP quan ha governat i en el que creiem que hauria de fer-se actualment per sortir de la crisi.

El Govern diu que només es pot elegir entre el dolent i el pitjor. Han triat el dolent o el pitjor?És una altra falsedat. L’única cosa que de debò ha triat el Govern ha estat obeir poders aliens als interessos del país. I el resultat és dolent de solemnitat: només cal veure el que està passant amb aquestes mesures que, en lloc de millorar, empitjoren la situació...." Llegir tota l'entrevista a http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2012/07/_el_govern_no_ha_escollit_entre_el_dolent_i_el_pitjor_sino_obeir_poders_aliens_31191.php

No hay comentarios: